Esittely

Kuka minä olen ja miten kaikki alkoi

Olen Heidi Vuorinen ja asun Orimattilassa. Lapsesta asti perheessäni on aina ollut koiria ja muitakin eläimiä. Rodut ovat vaihdelleet kiinanpalatsikoirasta saksanpaimenkoiraan ja kun minulle tuli kodinvaihtaja koirana 8-vuotias isovillakoira uros Kalle (Emberiza Gale), ihastuin rotuna isovillakoiriin. Kallen kuoltua munuaissairauteen 11-vuotiaana minulle tulikin uusi isovillakoira pentu Theo (Nerian Aditya). Villakoira on koirana äärimmäisen hieno ja oppivainen, mutta myös kovin työläshoitoinen.

Ensimmäinen perunkarvatonkoira tuli minulle sattuman kautta 7 kuukauden ikäisenä kodinvaihtajana vuonna 2003. Rotuna perulainen oli minulle täysin vieras, enkä ollut koskaan aiemmin edes nähnyt karvatontakoiraa. Siitä se sitten kuitenkin lähti kun Pesto muutti suuressa ruskeassa haalarissaan uuteen kotiin ja rakastutti kaikki itseensä.

Peston kanssa lähdimme myös näyttelykehään ensimmäistä kertaa vuonna 2004 ja siitä lähtien näyttelyissä ollaan kierretty Suomessa, Baltiassa ja Venäjällä suuret määrät kaikkien koirieni kanssa.

Peston ollessa nelivuotias rotu oli hurmannut jo niin, että pieni Chili-pentu muutti Bay’s Bushyfur-kennelistä meille. Chili puolestaan on tutustuttanut minut erilaisiin koiraharrastuksiin, kuten agility, toko, rallytoko ja koiratanssi. Chilin kanssa treenaaminen on ollut palkitsevaa, sillä Chili on erittäin oppivainen ja rakastaa kun sen kanssa puuhataan jotain.

Vuonna 2009 toimme Bay’s Bushyfur-kennelin Kaarina Naaralaisen kanssa Belgiasta Suomeen pienen perunkarvatonkoira uroksen. Pienen pieni Jincho-poika kotiutui laumaani ja sittemmin Jincho on saanut useita hienoja pentuja.

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Unay Khuyay Kaikki oikeudet pidätetään. All rights reserved.